mandag 14. januar 2013

glad mandag


Måsafruen har virkelig hatt foten på sypedalen den siste tiden, og det ene oppvaskhåndle etter det andre syes om til nye saker. Denne gangen en dobbel vinpose med vintage trykk, og et hjerteanheng.  Litt artigere å gi bort en vinflaske eller to, når man kan tre de ned i en slik pose. 


Måsafruen  innrømmer å ha forsømmet måsaguttene den siste tiden, og har nok tilbrakt i overkant mye tid inne i hobbyhulen. Heldigvis blir mamma tilgitt når man tar en spontan skøytetur til den lokale dammen. Til tross for at solen glimrer med sitt fravær disse vinterdagene, er det likevel flotte forhold for ulike vinteraktiviteter, og skøyter er alltid like populært.Så må jeg bare vise dere en fantastisk god oppfinnelse. Egg og bacon muffin. Fytti katta så godt etter en dag ute på isen. Med lun salat, og nybakt brød, smakte det helt utrolig. Oppskriften har jeg funnet i den sunne bloggen til Janelle, og den er absolutt verdt å titte innom. Så enkelt! Hell rørte egg i en muffinsform, snurr oppi en remse stekt bacon, sett i varm ovn i 10 min, og ha matpakke mat resten av uka!!! Ganske enkelt genialt!

6 kommentarer:

Anne - Elin sa...

Du er flink du Janne! Nekter å tro på at du har forsømt gutta! :-)
Kjempe fin dobbel vinpose og maten så deilig ut! :-)

Sissel sa...

Glad mandag til deg også :)
Du er så effektiv og flink at både gutter, mann og hobbyrommet sikkert har fått stellet sitt.
Liker så veldig godt fargene og stoffene du bruker på sytøyet ditt, nydelig vinpose og de eggemuffinsene var jo en kjempeidé, så lettvint og sikkert godt.
Klem Sissel

Edny sine puslerier sa...

Kjempefin vinpose! Mye kjekkere å gi bort;) Eggemuffins må jeg jammen prøve, så mye egg som jeg spiser;) Må formene smøres mon tro?

oheidia sa...

Hei Janne! Long time no see.

Lekker vinpose:)
Klem

Pinklady 68 sa...

Å, så fin vinpose du har laget her! Du er så flink Janne!!
En herlig vinterdag med gutta dine og god lunsj etterpå høres perfekt ut:-)
Ha en fin onsdagskveld!

Klem Laila.

Ida sa...

Dobbel vinpose !;))
Genial, og lekker!:))
Klem